Mit csinál egy Tanú, vasárnap délelőtt 11 körül?
2019. június 12. írta: t.csilla

Mit csinál egy Tanú, vasárnap délelőtt 11 körül?

A kérdés költői és általános. Mindenki nyilván mást csinál, de nagy valószínűséggel vagy éppen befejezte a délelőtti Őrtorony-tanulmányozást vagy éppen az ebédhez készülődik, hogy időben odaérjen a délutánira. Az is lehet, hogy kivonuláson vesz részt abban az időben. 

Mit csinálhat egy vezető testületi tag? Ő is csak ember, neki is szüksége lehet egy kis lazításra, nem? Anthony Morris, aki többek között a februári jévé-tévé adásának házigazdája volt, és aki általában kevés toleranciát mutat a testvérek "gyengeségei" irányába, akik esetleg továbbtanulásban vagy szűkebb nadrágok viseletében gondolkodnak, most maga is lazított a szabályokon. A szokásos Tanú életstílus követése helyett, egy márciusi esős vasárnap délelőtt inkább egy italboltba vette az irányt. Pechjére egy "szellemi gyenge" tesó éppen ugyanoda ment, és amikor a sutyisapkás férfiban felismerni vélte saját vallási guruját, gyorsan visszszaladt a kamerájáért. Az üzletben aztán beszélgetést kezdett Tony-val, aki bizony a méregdrága italok igazi szakértőjének bizonyult. A rögzített hang és képanyagot aztán szétküldte korábbi tagoknak, akik posztolták az eseményt

Tony "görbe" vasárnapjáról készült videó magyar felirattal:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogjt.blog.hu/api/trackback/id/tr2914890086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása