Egy új kezdet
2017. március 21. írta: kingdom

Egy új kezdet

people_mountain_help_istock_000032584652_opt.jpg

Kedves mindenki! (Harcostársaink)

Az egyéves fennállásunk ünneplésének hangulatában megragadom az alkalmat és felkínálunk egy lehetőséget, amivel páran már éltek eddig is, de szeretnénk ha ez most nyomatékot kapna, és többen megragadnák a lehetőséget.

Azt tapasztaljuk ,hogy a blogunk jelenleg főként csak csendben olvasókban bővelkedik. Azt is kifejtettük már az okokat keresve hozzászólásainkban, hogy ezt nem tekintjük problémának a kezdeti kérdőjeleink ellenére sem.

A visszajelzések, amit elégedett olvasóinktól kaptunk, ösztönzőleg hat ránk, és további munkára ösztönöz minket. Bár ezután is a megszokott ütemben fogunk publikálni, szeretnénk a lehetőségeket kiszélesíteni és jobban élni a kor technikai lehetőségeivel. Miről is van szó?

1.JPG
Írj nekünk !

Először is. Ha úgy érzed, hogy ha van valami ami másokra ösztönzőleg hatna a tanús életedből, akkor ragadj tollat és írd meg nekünk a történetedet.

Küldj be tapasztalataidat a szervezetben, gyülekezetedben átélt nehézségeidről, igazságtalanságokról amik végül nem nyertek orvoslást.

Hiszem, tudom, hogy vannak még fergeteges élettörténetek, sztorik még nálatok, nektek akiknek a szervezethez köze volt (van). Természetesen nem kell a kilétedet felfedni az írásodban, és mi magunk is a diszkréció jegyében publikáljuk a történeteidet.

Szóval várjuk a történetedet, írj bátran !

 

f.png

Egy másik újdonság amit ha fogalmazhatok így, a blogunk egyik kiegészítése avagy az mellett futó új Facebook csoport egy jól működő külföldi csoport mintájára, ami valósággal ég a kérdésektől és válaszoktól. Ami jól rámutat az igényére és arra, hogy az okos telefon elérhetősége, népszerűsége miatt sokan élnek ezzel a lehetőséggel is.

Tehát elindítunk ezen a héten „Volt és jelenlegi Jehova Tanúit támogató csoport” néven egy zárt Facebook csoportot.

Mivel ez egy zárt ,de mindenki látható csoportban aki csatlakozott, így talán ügyelned kell majd a névtelenségedre.

Ezért arra kérünk, ha még tartanod kell a szervezettől, mind magad mint a bent lévő családtagjaid miatt, készíts magadnak először egy másik, valós személyedhez nem köthető új Facebook profilt. Ugyanakkor olvasd el a csoport szabályzatát, valamint a célját. A jelentkezés az legalul lévő hivatkozásra kattintva érhető el, amire ezen írás megjelenését követően van lehetőség.( Elképzelhető, hogy várnod kell egy keveset, hogy elfogadják a csatlakozási kérésedet.)

Remélhetőleg építő beszélgetések alakulnak majd ki, illetve válaszokat kaphatsz majd esetleges égető kérdéseidre is olyanoktól, akiknek nagy tapasztalatuk van a szervezeti ügyekben és eljárásokban.

 

 Az élettapasztalatokat és írásaidat itt tudod beküldeni közvetlenül az email címünkre:

blogkozosseg@gmail.com

 

Az új  Facebook csoport linkje ha csatlakozni szeretnél a tagsághoz:

https://www.facebook.com/groups/blogkozossegJTcsoport/

>>>(ügyelj rá, a profilod láthatóvá válik ha csatlakozol !) >>>

Leírás: Zárt csoport. Bárki megtalálhatja a csoportot, és láthatja, hogy ki van benne. A bejegyzéseket csak a csoport tagjai láthatják. 

 

Illetve az új Facebook csoport közvetlen email címe:

Az erre a címre küldött emailek rendes bejegyzésként jelennek meg a  Facebook csoportban:

blogkozossegJTcsoport@groups.facebook.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogjt.blog.hu/api/trackback/id/tr5012350261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rudolf.jw 2017.04.01. 20:50:21

Sziasztok! Írtam egy cikket, elküldtem a megadott e-mail-címre tegnap. :)

kingdom · http://blogjt.blog.hu/ 2017.04.01. 20:52:44

@Rudolf.jw:
Szia, megkaptuk és nagyon tetszik. Hamarosan ki is fogjuk tenni valamelyik héten. Köszönjük!
süti beállítások módosítása